Guest
Akuten.nu
söndag 11 juni 2023, Läst 551 ggr.

Information om akuten.nu

Här nedan hittar du information om akuten.nu

Vad är syftet med sidan?

Genom information vill vi öka förståelsen för hur det fungerar på en akutmottagningen och därmed förhoppningsvis minska eventuell frustration, stress och rädsla som patienter och anhöriga kan känna.

Vem står bakom sidan?

Det är inget företag, organisation eller myndighet som står bakom den här sidan. Den är utveckad av personal med mångårig erfarenhet av arbete inom akutsjukvård.

Förbehåll och reservation

Det är viktigt att komma ihåg att det inte fungerar likadant på alla akutmottagningar och tillvägagångssätt och rutiner kan skilja sig åt. Observera också att Informationen du finner på denna sida kan innehålla sakfel, felstavningar eller föråldrad information. Informationen som presenteras här skall inte ses fakta utan som en generell uppskattning eller ungefärlig upplysning.

Sekretess och datainsamling

Den enda information som samlas in är besökarens IP-nummer och eventuella sökord. IP-numret används till att kunna mäta hur många som besöker hemsidan. Sökord sparas för att kunna få en uppfattning om vad besökare är intresserade av så vi kan anpassa informationen på sidan bättre.